Březen 2007

rupert grint

17. března 2007 v 16:43 Harry Potter
Rupert Grint.

super počítač

17. března 2007 v 16:09 kvízy
Ktere z těchto čísel se do řady nehodí???
18 39 47 51 75
Odpověd si ověř dole ale nedívej se tam hned skus přemýšlet!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Je to číslo 47.Protože všechna čísla jsou dělitelná třemi.

zvířata

17. března 2007 v 16:08 kvízy
Seřad písmena spravně za sebou a vyjdou ti názvy 4 zvířat.Hádej,co mají společného!!!
1.PORELAD 2.GRYT
3.VLE 4.PAGRED
Odpověd co mají tyto zvířata společneho se dozvýš dole.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1.leopard 2.tygr
3.lev 4.gepard
Všechny jsou kočkovite šelmy.

kouzelna slova

17. března 2007 v 15:09 kvízy
Jaka muže být odpověd na otazky?
1.
2.
3.
4.
5.
1...........je na pravítku
2.porost hlavy............
3.Lolek a...................
4.Zlevnění.................
5............zahřívají nás
Odpověd si ověříš kdyš popojedeš dolů!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1.
R
YSKA
2.VLAS
Y
3.OBLE
K
4.SLEV
A
5.KAMN
A

jaka jsi špionka

17. března 2007 v 15:07 kvízy
1.Jakou máš barvu vlasu?
A.Blond
B.Rezavou,hnědou
C.Černou,barevnou
2.Zajímají tě více kluci nebo kamaradky?
A.Kluci
B.Kamaradky
C.Něco uplně jineho
3.Uděláš pro kamaradky všechno?
A.Jasně
B.Ne
C.Jak kdy
4.Jak ti to jde ve škole?
A.Na 1nebo 2
B.Na 3 nebo 4
C.Na 4 až 5
5.Máš ráda kočky?
A.Ano,ale mám na ně menší alergii
B.Jasně
C.Jsou chlupate a smrdí!!! Ne !!!!
6.Máš rada moderní nebo spíš roztomile věci?
A.Spíš moderní
B.Spiš roztomile
C.Tak nastejno
7.Jakou barvu máš nejraději?
A.Červenou
B.Žlutou
C.Zelenou
Odpovědi:
Jestly ti vyšlo 2 krat A (a tak dál ) Tak jsi Alex
Jestly ti vyšlo 3 krat A (a tak dál) Tak jsi Sam
Jestly ti vyšlo 1 krat A (a tak dál) Tak jsi Clover
Jestly ti nevišlo ani jednou A Tak jsi Mandy
Jestly ti vyšlo 4 krat A (a tak dál) Tak jsi Brytney

oči

17. března 2007 v 15:06 kvízy
Přiřaďte oči k postavám: např. 1) a,b,c
2) d,e
3) f,g,h,i,... atd.
1) Prue
2) Piper
3) Phoebe
4) Paige
5) Leo
6) Chris
7) Cole



Adresy pro autogram

17. března 2007 v 15:01 →→!!Avril Lavigne!!←←
Kdybyste chtěli Avril napsat, máte na výběr ze tří adres, ale mail na ní nemám a pochybuju o tom, že ho někde na internetu seženete.
Management (Canada)
Nettwerk Management
1650 W. 2nd Avenue
Vancouver, B.C., V6J 4R3
Canada

Tel: 604-654-2929
Fax: 604-654-1993
Record Label (USA)
Arista Records
6 West 57th Street
New York, NY, 10019
USA

Tel: 212-489-7400
Agent (USA)
Little Big Man Booking
155 Avenue of the Americas, 7th Floor
New York, NY, 10013
USA

Tel: (646) 336-8520
Fax: (646) 336-8522
Agent: Marty Diamond

kozelnické1

17. března 2007 v 14:59 kvízy
1. Jak se jmenuje oblíbená kouzelnická sportovní hra na košťatech?
a) Camrál
b) Famfrpál
c) Potlouk
2. S kým má věčné problémy Ludo Pytloun?
a) s domácími skřítky
b) s ghúly
c) se skřety
3. Zlotoslav Lockhart se poprvé naživo objevil ve scéně:
a) na Příčné ulici
b) v Bradavicích
c) v Tajemné komnatě
4. Ralph Fiennes dostal jednu z nejdůležitějších rolí. Kterou?
a) Harryho Pottera
b) Albuse Brumbála
c) Toho-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit
5. Severus Snape byl ředitelem:
a) Zmijozelu
b) Bradavic
c) SPOŽÚSU
6. Ke komu patřil Barty Skrk mladší?
a) k ministerstvu
b) ke Smrtijedům
c) k Řádu
7. Jak se jmenuje Hagridův mladší bráška?
a) Bagrid
b) Shrek
c) Dráp
8. Fénix vystupující v HP, coby Brumbálův mazlíček, se jmenuje:
a) Fawkes
b) Chloupek
c) Klofan
9. Který skřítek se snaží Harrymu zachránit (v 2.díle) život?
a) Winky
b) Dobby
c) Krátura
10. Jak se jmenuje Popletal celým jménem?
a) Kornelius Popletal
b) Kornelius Wulfric Popletal
c) Kornelius Osvald Popletal
(Odpovědi: 1-b, 2-c, 3-a, 4-c, 5-a, 6-b, 7-c, 8-a, 9-b, 10-c)

jaka kolej

17. března 2007 v 14:45 kvízy
Bradavická škola čar a kouzel má čtyři koleje. Do jaké z nich bys nejlépe zapadl ty? Stačí PRAVDIVĚ odpovedět na následující otázky a hned víš, na čem jsi.
1) Jaká postava je ti nejvíce sympatická?
a) Sirius Black
b) Hermiona Grangerová
c) skřítek Dobby
d) Zlatoslav Lockhart
2) Co děláš ve volném čase?
a) Mám spoustu zájmů. Rád provozuji adrenalinové sporty.
b) Sednu si na své obvyklé místečko v knihovně- rád čtu.
c) Jak kdy. Dělám to co je potřeba. Moc zájmů namám.
d) S partou chodím na diskotéky, je tam vždy spousta zábavy.
3) Jak jsi na tom s kamarády?
a) Mám jednoho nebo dva opravdové kamarády, kterým se můžu svěřit naprosto s čímkoliv a se kterými jsme se ještě nikdy nepohádal.
b) Mám docela dost kamarádů. Někdy se sice pořádně pohádáme, ale většinou se hned ten den zase udobříme.
c) Namám žádného nepřítele. Vycházím dobře s každým.
d) Asi nemám prového přítele. Jen spoustu známých, se kterými si užiji spoustu zábavy.
4) Co ty a škola?
a) Ve škole sice nepatřím k úplné špičce, ale už jsem si na ni docela zvykl.
b) Škola mě docela baví. Patřím v ní k nejlepším, ale moc se neučím. Nějak mi to leze do hlavy samo.
c) Patřím spíš k té horší skupince ( co se týče učení ). Nikdo mi nevěří, že se šprtám skoro celý den, ale je to pravda. Prostě nejsem studijní typ.
d) Nerad se učím, školu beru jako nucené zlo. Chci ale v životě něčeho dosáhnout a k tomu je škola nutná.
5) Jaké je tvé vysněné povolání?
a) Chci nějaké vzrušující povolání. Možná záchranář, soukromý detektiv nebo kosmonaut.
b) Určitě vystuduji, chci se zabývat vědou. Možná ze mě bude druhý Newton nebo Archimédes.
c) Nevím. Asi velkou díru do světa neudělám. Vždyť peníze nejsou všechno.
d) Budu nějaká významná postava. Děti se o mě budou učít, v Praze budu mít svoji sochu. Takže nějaký ministr, prezident, vrcholový sportovec.
6) Jaká je podle tebe tvá největší přednost?
a) Přátelská povaha a taky se ničeho jen tak neleknu.
b) Všichni o mě tvrdí, že jsem chytrý. Jsem spolehlivý a plním sliby.
c) Smysl pro humor, přátelská povaha. Jinak nic moc neumím.
d) Vždy si stojím za svým a nikdy nepolevým.
7) Jaké jsou tvé vysněné prázdniny?
a) Na divoké řece nebo v pořádných horách.
b) Návštěva památek.
c) U vody, babičky, nebo někde na chatě.
d) Celý den nakupovat (samozdřejmě by za mě platil někdo jiný).
8) Jsi dochvilný?
a) Docela se snažím. Když ale dělám něco důležitého, dochvilnost jde stranou.
b) Rozhodně. Hodinky mám nařízené pro jistotu o chvilku napřed, abych vše stihl.
c) Chci být dochvilný. Většinou ale zapomenu.
d) Ne. Není to pohodlné.
9) Jaká z těchto činností ba ti byla nejpříjemnější?
a) Jít sám v noc na hřbitv a sedět hodinu na zpustlém hrobě.
b) Celý den se učit.
c) Vyluxovat celý dům a umít horu nádobí.
d) Spát s hadem v jedné posteli.
10) Dokážeš udržet tajemství?
a) Určitě. Vždyť by to byla zrada, kdybych něco prozradil!
b) Jak kdy. Většinou to ale v sobě neudržím.
c) Proč bych to měl prozradit? Vždyť tajemství je to od toho, že o tom nikdo neví.
d) Ne. Jejich chyba. Nemají se mi s ničím svěřovat.
11) Jak by měl v budoucnu vypadat tvůj partner?
a) Nevím, ještě jsem nad tím nepřemýšlel.
b) Dost jsem nad tím přemýšlel. Už mám vyhlídlou i konkrétní osobu.
c) Na vzhledu moc nezáleží, důležitější je povaha.
d) Někdo bohatý s vysokým společenským postavením.
Teď si sečti jednotlivá písmenka a podívej se, jak jsi dopadl
a) NEBELVÍR
b) HAVRASPÁR
c) MRZIMOR
d) ZMIJOZEL

test osobnosti

17. března 2007 v 14:44 kvízy
Možná jste to už poznali, jestli ne, tak vám to řeknu:): snažím se zabývat se psychologií a věcmi s ní souvisejícími. Tenhle test jsem nevymyslela já, je ověřen různými psychologickými výzkumy. Já to jen poskládala tak trochu dohromady, přidala některé věci a vzniklo z toho tohle:
Zaškrkněte si všechny vlasnosti, které vás vystihují:
A- Náladový, úzkostlivý, střízlivý, pesimistický, reservovaný, nespolečenský tichý
B- Pasivní, pečlivý, rozvážný, mírumilovný, ovládá se, spolehlivý, klidný
C- Nedůtklivý, neklidný, agresivní, vznětlivý, měnící postuje, impulsivní, optimistický, aktivní
D- Společenský, přístupný, hovorný, živě reagující, nenucený, čilý, bezstarostný
Tak, teď si posčítejte jednotlivé odpovědi a podívejte se na skupinu, u které jste měli nejvíce zetrhlých vlastností. (je časté, že někdo má podobný počet odpovědí u dvou skupin. V tom případě i přečtěte obojí).
Prosím ale, abyste, ať vám vyjde cokoliv, brali tento test tak trochu s reservou. Každý člověk je svým způsobem originál a nejde jen tak zaškatulkovat do nějakých čtyřech skupinek. Jsou lidé, na které charakteristika následujících povah padne jako ulitá a na jiné sedí jen něco.
A- Melancholik
Melancholik je většinou tichý človíček, který o všem až příliš přemýšlí. Někdy se může okolí jevit jako přecitlivělý. Jeho skvělou vlastností je, že dokáže naslouchat lidem a pochopit jejich problémy a vcítit se do nich. Jejich okolí je považuje tak trochu za vrbu, které mohou svěřit svoje problémy a ví, že u nich budou v bezpečí.
Melancholici jsou nejlepší spisovatelé, poetici... prostě všichni umělci. Dále psychologové, ale nemůžou se nechat až příliš ovlivňovat svými pacienty. Naopak se většina z nich nehodí na vedoucí různých velkých podniků apod.
Jejich živel je Země. Hlavní tělní tekutina je černá žluč. Melancholici jsou introverní a psychycky labilní skupina.
Jeho motto: Litujte mě!
B- Flegmatik
Flegmatik se na první pohled může jevit jako zakřiknutá osůbka, která nemá svůj vlastní názor. Opak je ale pravdou. Flegmatik má svůj názor, ale většinou nepovažuje za důležité ho vyslovit. Jeho skvělou vlastností je, že za každou cenu zachová svůj klid. Nikdy nepanikaří, většina problémů jde prostě mimo něj.
Flegmatici se nejlépe uplatní při práci v kolektivu. Jeho povolání je třeba učitel, vedoucí čehokoliv apod. Vždy bude mít klidnou hlavu. Naopak flegmatici většinou nebývají např. dobří spisovatelé, protože se nedokáží vžít do děje.
Jejich živel je Voda. Voda je elementem hlubin. Je záhadná, může být klidná, ale také velmi divoká. Je osvěžující a symbolizuje rovnováhu.
Hlavní tělni tekutuna je hlen:). Flegmatici jsou introvertní a stabilní skupina.
Jejich motto: Dejte mi pokoj!
C- Cholerik
Cholerici jsou asi tou nejzvláštnější a nejnevypočítatelnější skupinou. Někdy se stane, že vybuchnou pro nic za nic, jindy jsou zase vzorem dobroty. Jejich skvělou vlastností je, že se dokážou zapálit pro každý podnik. Svým nadšením většinou sthnou i ostatní.
Cholerici mají mezi svým okolím značný respekt a jen málokdo se s nimi pustí do křížku. Díky tomu se dobře uplatní jako vedoucí. Pozor! Hrozí ale riziko, že se nechají pro nic za nic vytočit. Musí se proto aspoň trošku ovládat.
Jejich živel je oheň. Oheň je elementem změny. Vydává příjemné teplo, je zdrojem energie. Lidé tohoto živlu jsou velmi nevyzpytatelní.
Hlavní tělní tekutina je žluč. Cholerici jsou extrovertní a labilní skupina.
Jejich motto: Bojte se mě!
D- Sangvinik
Se sangvinikem se asi člověk nenudí. Tato osůbka kolem sebe šíří naprostou pozitivní energii jejich nefalšovaná radost ze života většinou spolehlivě nakazí i ostatní. Tito lidé jsou většinou oblíbení v kolektivu, mají mnoho přátel. Jejich slabou stránkou je, že jen těžko dokáží porozumět cizím problémům. Také různá tajemství si většinou nenechají pro sebe.
Jejich živel je Vzduch. Vzduch je elementem pohybu. Přestože ho nelze spatřit ani uchopit, je všude kolem nás. Je plný dynamiky. I mírný vánek se může vmžiku změnit ve řvoucí vichřici.
Hlavní tělní tekutina je krev. Sangvinici jsou extrovertní a stabilní skupina.
Jejich motto: Obdivujte mě!

L.B.P

17. března 2007 v 14:32 L.B.P
Markéta Poulíčková alias L.B.P. si byla jista, že vyhraje.Markéta Poulíčková-L.B.PMarkéta Poulíčková alias L.B.P. si byla jista, že vyhraje.Markéta Poulíčková alias L.B.P. si byla jista, že vyhraje.Markéta Poulíčková alias L.B.P.Kliknutím zobrazíte větší formát - RGM Hudební ceny Óčka - L.B.P.Kliknutím zobrazíte větší formát - Videoklip zpěvačky Markéty PoulíčkovéKliknutím zobrazíte větší formát - Videoklip zpěvačky Markéty PoulíčkovéKliknutím zobrazíte větší formát - Videoklip zpěvačky Markéty PoulíčkovéKliknutím zobrazíte větší formát - Zpěvačka Markéta PoulíčkováKliknutím zobrazíte větší formát - Zpěvačka Markéta Poulíčková


elizabet swan

17. března 2007 v 12:05 piráti z karibiku
img59/36/johnnydepp55zp.jpgimg59/5209/pirates51lh.jpgimg59/8333/pirates4h7kk.jpgClick to view full size image

Keira Knightley-fotky

10.8.2006 19:33 | Ketchjitka | ♥Fotogalerie♥


spolu

17. března 2007 v 11:09 Harry Potter

tom felton

17. března 2007 v 10:58 Harry Potter


ema watson

16. března 2007 v 21:25 Harry Potter

Poster(Plakáty)

Další foto