kozelnické1

17. března 2007 v 14:59 |  kvízy
1. Jak se jmenuje oblíbená kouzelnická sportovní hra na košťatech?
a) Camrál
b) Famfrpál
c) Potlouk
2. S kým má věčné problémy Ludo Pytloun?
a) s domácími skřítky
b) s ghúly
c) se skřety
3. Zlotoslav Lockhart se poprvé naživo objevil ve scéně:
a) na Příčné ulici
b) v Bradavicích
c) v Tajemné komnatě
4. Ralph Fiennes dostal jednu z nejdůležitějších rolí. Kterou?
a) Harryho Pottera
b) Albuse Brumbála
c) Toho-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit
5. Severus Snape byl ředitelem:
a) Zmijozelu
b) Bradavic
c) SPOŽÚSU
6. Ke komu patřil Barty Skrk mladší?
a) k ministerstvu
b) ke Smrtijedům
c) k Řádu
7. Jak se jmenuje Hagridův mladší bráška?
a) Bagrid
b) Shrek
c) Dráp
8. Fénix vystupující v HP, coby Brumbálův mazlíček, se jmenuje:
a) Fawkes
b) Chloupek
c) Klofan
9. Který skřítek se snaží Harrymu zachránit (v 2.díle) život?
a) Winky
b) Dobby
c) Krátura
10. Jak se jmenuje Popletal celým jménem?
a) Kornelius Popletal
b) Kornelius Wulfric Popletal
c) Kornelius Osvald Popletal
(Odpovědi: 1-b, 2-c, 3-a, 4-c, 5-a, 6-b, 7-c, 8-a, 9-b, 10-c)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama